Reklam Alanı
Reklam Alanı

BAŞAKŞAHİR’DE ANİDEN BASTIRAN KAR VE TİPİ TRAFİĞİ FELÇ ETTİ

Reklam Alanı
service
Reklam Alanı

Burçak BOZKUŞ – Mertcan ÖZTÜRK / İSTANBUL (DHA) – Aniden bastıran kar yağışı ve tipi, Başakşehir D-100 karayolu Altınşehir Mevkii’nde trafiği durma noktasına getirdi. Araçlar trafikte güçlükle ilerlerken, otobüsten inen yolcular yollarına yürüyerek devam etti. 
Başakşehir Olimpiyat Stadı bağlantı yolunda aniden bastıran kar yağışı ve tipi trafiği felç etti. D-100 karayolunda ilerleyemeyen sürücüler, saatlerdir beklediklerini söyledi. Otobüsteki bazı yolcular ise inerek, yollarına yürüyerek devam etti. 

“SAATLERDİR BURADAYIZ
Saatlerdir yolda olduğunu söyleyen Arif Yıldız, “Şu anda 2 buçuk saat oldu dolaşıyoruz. Aşağısı kapalı. Yukarısı kapalı. Bir türlü çıkamadık buradan. Ya kaza var ileride ya da kar nedeniyle mahsur kaldık. Halkalı’dan geliyoruz aslında yakın bir nokta ama çok trafik var. Mecbur bekliyoruz ne yapalım. Daha da bekleyeceğiz gibi duruyor. Artık sabah mı gideriz gece yarısı mı gideriz bilinmez” dedi. Otobüsten inen bir yolcu ise, “Artık duramadım indim yürüyeceğim. Belki ileriden başka otobüse binerim. Saatlerdir buradayız. Yapacak başka bir şey yok” diye konuştu.

Görüntü Dökümü:
————–
-Trafikten görüntüler
-Sürücüler ile röpler
-Muhabir anonsu (Burçak BOZKUŞ)
-Genel ve detay

 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!