Reklam Alanı
Reklam Alanı

İkizlerinin acısıyla avunduğu iki köpeği vuruldu, gözyaşlarını tutamadı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA’da 2019 yılında doğum sırasında ikiz bebeklerini kaybeden Arif Akbayır, iki köpeği komşusu tarafından tüfekle vurulunca büyük üzüntü yaşadı. Ağlayan Akbayır, “Ben onları yavruyken almıştım. Evlat gibi. İkizlerim doğumda ölmüştü. Beni onlar avutuyordu” dedi.
Muratpaşa ilçesi Güzelbağ Mahallesi Zeybek Sokak’ta iki köpeğin tüfekle vurulduğu ihbarını alan polis, belirtilen adrese gitti. Polis, burada biri ahırda bağlı, diğeri sokakta iki köpeğin ölüsüyle karşılaştı. Hayvanların sahibi olduğunu belirten Arif Akbayır, köpeklerini komşusu Mehmet  A. Ö.’nün vurduğunu söyledi.
EŞİNE SALDIRDIĞI İÇİN VURMUŞ
Arif Akbayır, bu sırada kendisini arayan komşusu ile telefonda görüştü. Telefonla görüştüğü Mehmet A. Ö.’ye, “Abi köpek eşine saldırmış, ısırmışsa o konuda haklısın. Dışarıdakini vurdun da, içeride bağlı olanı niye vurdun? Onda sıkıntı var. Sizin ailenizi severim. Bugüne kadar sizinle bir sorunumuz da olmadı. Öfke ile yaptığın için şikayetçi olmayacağım” dedi.
Daha sonra DHA’ya konuşan Arif Akbayır, “Köpeğim, vuranın eşine saldırmış. Isırmış. Boşta olanı vurmuş. Buna sözümüz yok da içeride bağlı köpeği niye vurmuş onu kafam almadı. Komşumuz neticede, neden şikayetçi olayım. Atsan atılmaz, satsan satılmaz. 2017’den beri köpeklere ben bakıyordum. Yavruyken aldım. Evlat gibi. 2019’da doğumda ikiz bebeklerim öldü. Ondan sonra kendimi avutmak için bu köpeklere bağlandım. Bakmayın bana. Sinirden ağlıyorum” dedi.
Köpekleri vuran Mehmet A. Ö. hakkında ‘meskun mahalde ateş etmek’ ve ‘mala zarar verme’ suçlarından işlem yapılacağı öğrenildi.
Diğer yandan, köpeğin saldırısına uğrayan Mehmet A.Ö.’nün eşinin özel bir hastanede tedaviye alındığı belirtildi.

FOTOĞRAFLI

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!