Reklam Alanı
Reklam Alanı

ATAŞEHİR’DE YAN YOLA GİRMEYE ÇALIŞAN ARAÇ ZİNCİRLEME KAZAYA NEDEN OLDU

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

-Yol bir anda savaş alanına döndü

Haber-Kamera: Mustafa ESEN/İSTANBUL,(DHA)
Altınşehir’de yan yola girmeye çalışan bir araç, zincirleme kazaya neden olurken, kazada 3 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Kaza sabah saat 08.00 sıralarında 15 Temmuz Köprü bağlantı yolunda Mustafa Kemal Mahallesi girişinde yaşandı. Köprü istikametine seyir halinde bulunan Ahmet Koçak yönetimindeki 34 TC 2611 plakalı hafif ticari araç, sol şeritten yan yola bir anda girmeye çalışınca Erkan Uluman’ın kullandığı 34 TEJ 56 plakalı taksiye çarparak yan yattı. Hemen arkadan gelen Bülent Altınkaya’ın kullandığı 34 TCP 07 plakalı taksi de, önündeki taksiye vurunca yol bir anda savaş alanına döndü. Kazada 1’i yabancı uyruklu olmak üzere 3 kişi yaralandı. 
Olayın hemen ardından kaza mahalline gelen sağlık ekipleri, önce  takside bulunan yaralı yolcu yabancı uyruklu Najia Ouajıh’a müdahale etti. Hafif ticari araçta bulunan yaralılar Ahmet Koçak ve Hakan Akay ise çimlerin üzerinde bir süre bekledi. İlk müdahalesi yapılan yaralılar daha sonra olay yerine takviye olarak gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle 15 Temmuz Köprüsü’ne giden bağlantı yolunda trafik bir süre aksadı. 

Hafif ticari araca ilk çarpan taksinin sürücüsü Erkan Uluman, “Ben şeridimde gidiyordum. Ne olduysa bu aracın bana vurması ile oldu. Daha sonra da diğer taksi bana vurdu” dedi.
Diğer taksinin sürücüsü Bülent Altınkaya ise, “Doblo araç en soldan sağa girmeye çalışınca taksiyle çarpıştı. Ben de onlara çarptım” şeklinde konuştu.

Görüntü Dökümü
———————
-Yerde yatan yaralıların göüntüsü
-Kaza yapan araçların görüntüsü
-Yaralılara ilk müdahale
-Taksi sürücüsü Bülent Altınkaya ile röp
-Taksi sürücüsü Erkan Uluman ile röportaj
-Kaza mahallinden genel ve detay
 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!