Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ataşehir’de yolcu minibüsüne çarpan İETT otobüsünün şoförü yaralandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Murat KORKMAZ / İSTANBUL,(DHA)-ATAŞEHİR’de, iddiaya göre hızla gelirken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsü, sürücüsünün duraktan yolcu almak için yanaştığı minibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle minibüs de savrularak önündeki başka yolcu minibüsüne vurdu. Kazada yaralanan İETT otobüsünün şoförü hastanye kaldırıldı.  
Kaza, saat 16.40 sıralarında Ataşehir Bostancı Köprüsü üzerinde Dudullu istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, hızla gelirken adı öğrenilmeyen sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 34 GH 7612 plakalı İETT otobüsü, Bostancı Sanayi Durağı’nda yolcu alan Mürsel Güleş’in kullandığı 34 M 3432 plakalı minibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan minibüs, önündeki Burcay Sate yönetimindeki 34 M 4107 plakalı minibüse çarparak yol kenarında bulunan tabelaya çarparak durabildi. Kazada İETT otobüsü şoförü yaralandı. Durumun bildirilmesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı sürücüyü olay yerindeki ilk müdahalenin ardından en yakın hastaneye kaldırdı. Bostancı Köprüsü’nde yaklaşık bir saat boyunca trafik yoğunluğu yaşandı. 
Kazayı gören Hamza Yılmaz, “Minibüs geride duruyordu. Otobüs de hızlı geliyordu. Hızını alamayan otobüs sağından da otomobil gelince bir anda vurdu. Minibüsün arkası yok. Direkt olmasaydı zaten durakta bekleyenlerin üzerine gelecekti. Yolcularda bir şey yok çok şükür” diye konuştu. 
Minibüs şoförü Burcay Sate, “Köprü üzerinde yolcu alırken arkamda bekleyen minibüse otobüs çarptı. Otobüs sol arkasından vurdu. Kaçamayınca bana vurdu. Yaralı bir kişi var” İfadelerini kullandı.
Kazayla ilgili çalışmaların sona ermesiyle trafik akışı normale dönerken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

(FOTOĞRAF)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!