Reklam Alanı
Reklam Alanı

ATM’ye sahte para yatırıp gerçek para çeken çift yakalandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ZONGULDAK,(DHA)- ZONGULDAK’ta, ATM’deki hesaplarına sahte para yatırdıktan sonra başka bir ATM’ye giderek gerçek para çeken  M.E.(32) ve eşi E.G.(28) tutuklandı. 
Cumhuriyet Başsavcılığı, kentte bulunan bir bankaya ait ATM’ye sahte para yatırıldığı ihbarı üzerine soruşturma başlattı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, paranın yatırıldığı hesap bilgilerinden şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Paraların Bartın’da yaşayan M.E. ve eşi E.G. tarafından yatırıldığı tespit edildi. İki şüpheli, evlerinde gözaltına alındı. Şüphelilerin, ATM’lerdeki hesaplarına para yatırdıktan sonra başka ATM’lerden  paraları tekrar çekerek dolandırıcılık yaptığı tespit edildi. Polisin evde yaptığı aramada, 8 bin 350 lira sahte para, 26 bin 960 lira suçtan elde edilmiş para, 10 adet bankamatik kartı, renkli yazıcı, para kontrol cihazı ele geçirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan M.E. ve .E.G., adliyeye sevk edildi. İki şüpheli, savcılıktaki ifadelerinin ardından çıkarıldıklarını nöbetçi mahkemece tutuklandı. 
FOTOĞRAFLI 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!