Reklam Alanı
Reklam Alanı

Avcılar’da iki binadaki asansörlerde mahsur kalan 7 kişi kurtarıldı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL,(DHA)- AVCILAR’da kapasitesinin üzerinde kişinin bindiği iki ayrı binadaki iki asansör ara katlarda durdu. Asansörlerde mahsur kalan 7 kişi itfaiye ekibinin çabası ile kurtarıldı.
Ambarlı Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi üzerindeki 5 katlı binanın 4’üncü katından inmek için 3 kadın, kapının üzerinde bulunan ‘2 kişiliktir’ uyarı yazısına aldırmayarak asansöre bindi. Kabin hareket ettikten sonra 2 ile 3’üncü katlar arasında durdu. Kabinde bulunanların kapıyı yumruklayarak çıkardığı ses üzerine asansör firması arandı. Ancak, asansöre bakan görevli şehir dışında olduğunu söyledi. Bunun üzerine itfaiyeden yardım istendi. Kısa sürede gelen itfaiye ekibi kabini alt kata kontrollü indirerek içeride yaklaşık 15 dakika mahsur kalan 3 kişiyi kurtardı. Dar kabinde sıcaktan bunalan kadınlardan biri, görevli ve yakınlarının yardımı ile birkaç basamak indirildikten sonra girişe konulan sandalyeye oturtularak dinlendirildi.

3 KİŞİLİK ASANSÖRDE 4 KİŞİ
Gümüşpala Mahallesi’ndeki 5 katlı binada da 4 kişi, 3 kişilik asansör kabinine bindi. Asansör, 1 ile 2’nci kat arasında durdu. Seslerini bir türlü kimseye duyuramayan 4 kişi, itfaiyeyi aradı. Gelen itfaiye ekibi bina yöneticisi ile birlikte 40 dakika mahsur kalan biri Iraklı, diğeri Kanadalı olmak üzere ikisi yabancı 4 kişiyi kurtardı. Bina yöneticisi ve itfaiye erleri, asansörlerdeki kapasite sınırlamasına dikkat çekerek, buna uyulması uyarısında bulundu.
 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!