Reklam Alanı
Reklam Alanı

AVCILARDAN DEHŞET VERİCİ GÖRÜNTÜLERE TEPKİ

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Avcılar vurarak yaraladıkları yavru domuzu, köpeklere parçalattı (2)

Denizli’nin Buldan ilçesinde 4 avcının, tüfekle vurup, yaraladıkları yavru domuzu, köpek sürüsüne parçalattığı görüntüler tepkilere neden oldu.
Denizli Genç Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Derneği (DENGAD) Başkanı Ertaş Hamurcu, yaşanan olayın avcılıkla bağdaşmadığını söyledi. Görüntülerin vicdanları sızlattığını ifade eden Hamurcu, “Videoyu üzüntü içinde izledik. Böyle bir olayın avcılara mal edilmemesi gerekiyor. Biz bu olayı, avcılıkla bağdaştırmıyoruz. Yapılanın avcılıkla alakası yok. Vahşi bir görüntü. Bir hayvanın, eziyet görmesini kimse tasvip etmez. Avcılık sporunda böyle bir şey yoktur. Domuz, halk arasında ne kadar sevilmese de hiçbir hayvan eziyet görmemeli. Bu hayvana can çekiştirmeden gerek yapılmalıydı. Hayvana resmen eziyet edilmiş” dedi.

‘EĞİTİMLİ AVCI OLMADIKLARI BELLİ’
Yaban domuzuna köpekleriyle eziyet eden kişilere, cezai işlem uygulandığını ifade eden Hamurcu, “Videoda görülen kişiler genç. Eğitimli avcı olmadıkları belli. Belgeli avcı olsalar, böyle bir şey yapılmayacağını bilirler. Yıllardır avcılık yapıyorum. Kentimizde böyle bir olaya ilk kez şahit oldum. Yaralı bir domuzu, bağlamışlar. Domuz ile köpekleri mi eğitiyorlar yoksa köpeklere domuzu mu parçalatıyorlar anlamadım. Kesinlikle tasvip edilen bir durum değil” diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
-Denizli Genç Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Derneği (DENGAD) Başkanı Ertaş Hamurcu’nun görüntüleri izlemesi
-Ertaş Hamurcu ile röportaj

Haber-Kamera: Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)
 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!