Reklam Alanı
Reklam Alanı

Avukatı yanağından ısıran sanığa 2,5 yıl hapis cezası

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Muammer İRTEM/BURSA, (DHA)- BURSA’da haciz işlemi sırasında Avukat Cüneyt Bülent Şeker’i yanağından ısırdığı gerekçesiyle yargılanan Ömer Konuk 2,5 yıl, bıçakla yetkilileri tehdit eden annesi Sevim Konuk ise 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.
Olay, 27 Temmuz 2018’de Orhaneli’nin kırsal Göynükbelen Mahallesi’nde meydana geldi. Bursa Barosu avukatlarından Cüneyt Bülent Şeker, haciz işlemi için Ömer Konuk’un evine gitti. Haciz memurlarını gören Ömer Konuk ve annesi Sevim Konuk, yetkililere direndi. Çıkan arbede sırasında Ömer Konuk, Şeker’i yanağından ısırdı. Sevim Konuk ise yetkilileri bıçakla tehdit etti. Olayın ardından Ömer Konuk ve annesi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen anne ve oğlu, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
ANNE VE OĞLUNA CEZA
Haklarında Orhaneli Asliye Ceza Mahkemesi’nde ‘kasten yaralama, yargı görevi yapan kişilere görevini yaptırmamak için direnme, kamu görevlisine hakaret ve mala zarar verme’ suçlarından dava açılan Ömer ve Sevim Konuk’un yargılanmasına devam edildi. Duruşmaya Cüneyt Bülent Şeker, Ömer ve Sevim Konuk ile taraf avukatları katıldı.
Mahkeme heyeti, Ömer Konuk’a kasten yaralama ve görevi yaptırmamak için direnme suçlarından 2 yıl 6 ay hapis cezası verdi. Sevim Konuk ise ‘yargı görevi yapan kişilere görevi yaptırmamak için direnme’ suçunu bıçakla işlediği gerekçesiyle 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!