Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ayvalık doğalgaza 2022 yılında kavuşacak

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Kadri KAYA/AYVALIK (Balıkesir), (DHA)- BALIKESİR’in Ayvalık ilçesinde 2021 yılı içinde başlayacak olan doğalgaz çalışmalarının, 2022 yılı sonuna kadar tamamlanacağı açıklandı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Küçükkaptan ve AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Ali Gür, Ayvalık’ın doğalgaz geçiş hatları ile planlanması konularını görüştü. 
Konuyla ilgili bilgi veren AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Ali Gür, Ayvalık’ta doğalgaz çalışmasının hız kazandığını belirterek, “2021 yılı içinde başlayacak kazı çalışmaları ile birlikte 2022 yılı sonunda Ayvalık’a doğalgazın gelmesi planlanıyor. Bu hizmetin Ayvalık’ımıza gelmesinde büyük katkıları olan AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’a teşekkür ederiz. Her şey daha güzel ve yaşanabilir bir Ayvalık için” dedi.
Burhaniye ilçesine gelen doğalgazın, dağ köyleri güzergahı kullanılarak Ayvalık’a getirileceği, otogar karşısında yapılacak bir depolama alanından kente dağıtımının planlandığı öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!