Reklam Alanı
Reklam Alanı

Baba ve oğlunun katil zanlısı aranıyor

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Cavit AKGÜN / (MUĞLA, DHA)- MUĞLA’nın Menteşe ilçesinde Erol Atmaca (55) ile oğlu Emre Yiğit Atmaca’yı (29) av tüfeğiyle vurup öldürdükten sonra kaçan Menduh D.’nin  peşine düşen jandarma ekipleri, iz takip köpeği ve dronlarla dağlarda arama yapıyor.
Zeytinköy Mahallesi Gökçebelen mevkisinde meydana gelen olayda, Menduh D. ile Erol Atmaca ve oğlu Emre Yiğit Atmaca arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Menduh D., av tüfeğiyle baba ve oğluna ateş etti. Vücutlarının çeşitli yerlerine yaralanan baba ve oğlu, kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık personelinin yaptığı kontrolde Erol Atmaca ve oğlu Emre Yiğit Atmaca’nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Baba ve oğlunun cansız bedenleri, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayın ardından cinayetle bağlantısı olduğu değerlendirilen zanlının arkadaşı Mehmet D. ise Gazeller Mahallesi’nde gözaltına alındı.
Öte yandan Muğla İl ve Menteşe İlçe Jandarma Komutanlıklarında görevli 100 personel ile komandolar, iz takip köpekleri ve dronlar ormanlık alanda, Menduh D.’nin yakalanması için seferber oldu. Metruk binalar, barakalar, mağaralar ve saklanabileceği tüm alanlar didik aranıyor.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!