Reklam Alanı
Reklam Alanı

Badmintoncular puan için İsviçre yolcusu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ANKARA,(DHA)- Milli badmintoncu Neslihan Yiğit ve Aliye Demirbağ, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları Kota Puan Müsabakaları kapsamında İsviçre’nin Basel kentine yapılacak olan YONEX Swiss Open 2021 Badminton Turnuvasına katılacak. Milli badmintoncular bugün hava yoluyla İsviçre’ye hareket etti.
Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik, sporculara başarılar dileyerek, “2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarında tek bayanlarda kota alan sporcumuz Neslihan Yiğit’in İsviçre’deki puan turnuvasında Dünya sıralamasında yerini daha üst sıralara taşıyacağına inanıyorum. Tek bayanlarda diğer sporcumuz Aliye Demirbağ da kota almasına rağmen kota sistemi gereği tek sporcumuz olimpiyatlara gidebilecek. Bizlere bu imkânı veren başta Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan’a ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’e teşekkür ediyorum. Sporcularımıza da eleme müsabakasında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

(FOTOĞRAFLI)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!