Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bağcılar’da çay verdiği müşteri telefon ve kredi kartlarını çaldı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Serdar ALTINTEPE / İSTANBUL,(DHA) Bağcılar’da bir şüpheli, kendisine çay ikram eden börekçide çalışan kadının rafta duran telefon ve kılıfındaki kredi kartları ile bir miktar parayı çalarak kaçtı. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Olay, 22 Eylül Çarşamba günü, Güneşli Mahallesi’ndeki bir börekçide meydana geldi. Müşteri gibi börekçiye giren bir kişiyi karşılayan çalışanlardan Fatma Konakçıoğlu sipariş almak istedi. Arkadaşlarını beklediğini söyleyerek sipariş vermeyen kişiye Konakçıoğlu çay ikram ederek çalışmaya devam etti. Fatma Konakçıoğlu’nun çay ocağından ayrılmasını fırsat bilen şüpheli, rafta duran telefon, kılıfındaki kredi kartları, kimliği ve bir miktar parayı alıp dükkânın dışına çıktı. Burada ikram edilen çayı içip bitiren şüpheli, koşarak olay yerinden uzaklaştı. Telefonun yerinde olmadığını fark eden Konakçıoğlu, güvenlik kamera görüntülerini kontrol ederek, çay ikram ettiği kişinin hırsızlığı yaptığını öğrendi.

“BENİ 10 BİN LİRA MASRAFA SOKTU”
Telefonuyla beraber tüm anılarının çalındığını belirten Fatma Konakçıoğlu, “Müşteri gibi gelen 50-55 yaşlarında kişiye ‘hoş geldin ne alırsın’ diye sordum. ‘Arkadaşları bekliyorum’ dedi bana. Çay ikram ettim, ondan sonra buradan telefonumu, kredi kartımı, kimliğimi ve nakit paramı alıp gidiyor. Kredi kartından 700 lira alışveriş yapmış. Diğer kartlarla da alışveriş yapmaya çalışmış ama yapamamış. Hepsini bloke ettirdim. 50-55 yaşlarındaki insanın bana bunu yapması çok ayıp. Ben ona çay ikram ettim misafirimiz diye ama o benim telefonumu çalmaya gelmiş. Beni 10 bin lira masrafa soktu ama telefonumun içindeki çocuklarımın bütün anılarını çaldı” dedi. Fatma Konakçıoğlu hırsızlık olayı için şikâyetçi oldu. Polis ekipleri, güvenlik kamerasında eşkâli belli olan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

HIRSIZLIK ANLARI KAMERADA
Hırsızlık anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, şüphelinin elinde boş çay bardağını çalışana vererek yeniden çay doldurtması, çalışanın ayrılmasıyla telefonu çalarak dışarı çıkması ve çayını bitirdikten sonra hızla olay yerinden uzaklaşması yer alıyor.
FOTOĞRAF
 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!