Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bağcılar’da market gaspçıları böyle yakalandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ali AKSOYER/İSTANBUL(DHA)BAĞCILAR’da müşteri gibi girdikleri marketlerde alışveriş yapan diğer müşterilere aldırmadan kasa görevlilerini bıçak tehdidi ile gasbeden iki şüpheli suçüstü yakalandı. Şüphelilerin polis tarafından yakalanma anları güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
Bağcılar, Merkez mahallesi, Dr. Sadık Ahmet Caddesi üzerinde 26 Ekim 2021 tarihinde meydana gelen ilk olayda markete gelen iki şüpheli bıçak tehdidi ile kasada bulunan paraları aldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken şüpheliler 28 Ekim tarihinde bir kez daha ortaya çıktı. Bu kez Bağcılar, Çınar Mahallesi’ndeki markete müşteri gibi giren şüpheliler kasada bulunan paraları gasbetti. İki olay da alışveriş yapan diğer müşterilerin gözü önünde gerçekleşti.

MARKETEN ÇIKINCA POLİSLE KARŞILAŞTILAR
Birbiri ardından meydana gelen iki olayın ardından polis aynı bölgede bulunan marketler önünde beklemeye başladı. 30 Ekim tarihinde Merkez mahallesi 714.sokakta bulunan bir markete soyguncuların eşkaline benzeyen iki kişinin girdiği belirlendi. Bu marketten gasp yapan şüpheliler kapıdan çıkar çıkmaz polis ekipleriyle karşılaştı. Şüpheliler hemen gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinden birkaç dakika önce gasbettikleri paralar ile olaylarda kullandıkları bıçaklar bulundu.

YAKALANMA ANLARI GÖRÜNTÜLENDİ
Şüphelilerin soygun yaptıkları ve yakalandıkları anlar güvenlik kameralarınca görüntülendi. Şüphelilerin kasa görevlisini bir başka müşterinin gözleri önünde bıçakla tehdit edip para alma anları görüntülere yansıdı. Öte yandan şüphelilerin market kapısından çıkar çıkmaz polis tarafından gözaltına alınması sırasında yaşanan hareketli dakikalar da kameralar tarafından kaydedildi.

TUTUKLANDILAR
Gasp Büro Amirliğinde sorgulanan Mehmet B.K.(39) ile Nail D.’nin (27)daha önceden de polise geliş kayıtları olduğu tespit edildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FOTOĞRAF

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!