Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bahçelievler’de kırmızı ışığı ihlal etti taksi ile çarpıştı: 2 yaralı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Serdar ALTINTEPE / İSTANBUL,(DHA) – BAHÇELİEVLER’de sürücüsünün kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen bir otomobil ile taksi çarpıştı. Kazada taksi içinde sıkışan şoför ile diğer otomobildeki bir kişi yaralandı. Kaza saat 16.30 sıralarında Bahçelievler Mehmet Akif Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre E.D.’nin kullandığı 34 JN 2465 plakalı otomobil kırmızı ışık ihlali yapınca o sırada kavşaktan geçen Mehmet E.’nin kullandığı ve içinde yolcusu olan 34 TAC 19 plakalı taksi ile çarpıştı. Kaza sonrası 34 JN 2465 plakalı otomobilde bulunan bir kadın hafif yaralanırken, taksi sürücüsü otomobil içinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri sıkışan taksi şoförünü bulunduğu yerden çıkarıp ambulansa taşıdı. Yaralı şoför hastaneye kaldırıldı.

“ÇARPACAĞIMIZI HİSSETTİM”
Taksi içindeki yolculardan biri olan Cihan Uslu, “Bağcılar Devlet Hastanesi’nden Sefaköy’e dönüyorduk. Taksiyle buradan gelirken kırmızı ışıkta diğer otomobil geçince biz de çarptık. Ben çarpacağımızı hissettim kendimi geriye attım bir şey olmadı. Şoförün durumunu bilmiyorum” dedi. Polis ekiplerinin kazayla ilgili çalışması devam ediyor.

(Fotoğraflı) 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!