Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bakan Akar, Romanya’da Türk şehitliğini ziyaret etti

Reklam Alanı
service
Reklam Alanı

MİLLİ Savunma Bakanı Hulusi Akar, Birinci Dünya Savaşı’nda Romanya Cephesi’nde şehit olan askerlerden 935’inin kabrinin bulunduğu Bükreş Türk Şehitliği’ni ziyaret ederek, karanfil bıraktı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Romanya’daki resmi ziyareti kapsamında Romanya Savunma Bakanı Nicolae Ionel Ciuca ile beraber Bükreş Türk Şehitliği’ni ziyaret etti. Ziyarette askeri bando tarafından iki ülke ulusal marşları çalındı. Saygı duruşunun ardından önce Bakan Akar ardından Romanya Savunma Bakanı Ciuca anıta çelenk koydu. Şehitlik defterini imzalayan Bakan Akar, şehit askerlerin mezarlarına karanfil bıraktı.

Akar, şehitlik ziyareti öncesinde NATO Güneydoğu Avrupa Çokuluslu Tümeni’ni ziyaret etti. Romanya Savunma Bakanı Ciuca’nın da katıldığı ziyarette brifing alan Akar, burada görevli Türk askerleri ile de bir araya geldi. 

Akar, resmi ziyaretini tamamlamasının ardından yurda döndü. Bakan Akar ve eşi Şule Akar’ı havalimanında karşılayan Romanya Savunma Bakanı Nicolae Ionel Ciuca ve eşi, havalimanındaki uğurlama törenine de katıldı.

Görüntü dökümü
————-
– Şehitlik ziyareti
– Askeri bandodan görüntü
– Şehit mezarlarına karanfil bırakılması
– Genel ve detay

Haber: ANKARA, (DHA)
 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!