Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bakan Çavuşoğlu, NATO Dışişleri Bakanları toplantısına katılacak

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Belçika, (DHA) – Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu,  23-24 Mart 2021 NATO Dışişleri Bakanları Toplantısına katılmak üzere bulunduğu Brüksel’de dün akşam Karadağ Dışişleri Bakanı Djordje Raduloviç ve Avrupa Birliği Yüksek Temsilcisi Josep Borrell ile ikili görüşme gerçekleştirdi. Bakan Çavuşoğlu, bugün saat 14.00’te NATO Dışişleri Bakanı Toplantısı’na katılması bekleniyor.
Bakan Çavuşoğlu Karadağ Dışişleri Bakanı Djordje Raduloviç ile yaptığı görüşmede,  Karadağ’daki yatırımların büyüdüğünü, turizm alanındaki tecrübe paylaşımı ve pandemiye karşı işbirliği yapılacağını vurguladı. Çavuşoğlu ayrıca Bakan Raduloviç’i Antalya Diplomasi Forumu ile Güney Doğu Avrupa Ülkeleri Zirvesi’ne davet etti.
AB Yüksek Temsilcisi Josep Borrell ile ikili görüşme yapan Bakan Çavuşoğlu, pozitif gündemi devam ettirmek için birlikte çalışacaklarını belirtti. Çavuşoğlu, Gümrük Birliği’nin güncellenmesi, vize serbestisi, düzensiz göç ve terörle mücadelede daha fazla işbirliği gerektiğini vurguladı ve görüşmede Suriye, Afganistan ve Libya dahil bölgesel konuların da ele alındığı açıkladı.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, bugünkü programı kapsamında NATO Dışişleri Bakanı Toplantısı’na katılması bekleniyor.  

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!