Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bakan Çavuşoğlu’ndan Afganistan açıklaması

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Tacikistan, (DHA)- Tacikistan’da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Asya’nın Kalbi-İstanbul Süreci 9’uncu Bakanlar Konferansı’nda yaptığı açıklamada, ” Bölgemizdeki sorunları yalnızca yine bölgemizdeki işbirliği ruhu ile çözebiliriz” dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, resmi ziyaret kapsamında Tacikistan’ın başkenti Duşanbe’de Tacikistan ve Afganistan’ın eş başkanlığında gerçekleştirilen Asya’nın Kalbi-İstanbul Süreci 9’uncu Bakanlar Konferansı’na katıldı. “Bölgemizdeki sorunları yalnızca yine bölgemizdeki işbirliği ruhu ile çözebiliriz. Afganistan’daki barış süreci, önemli bir dönüm noktasına ulaştı” diyen Bakan Çavuşoğlu, “Bölgemizdeki sorunları yalnızca yine bölgemizdeki işbirliği ruhu ile çözebiliriz” ifadelerini kullandı. Türkiye’nin girişimleriyle 2011 yılında başlatılan Asya’nın Kalbi İstanbul Süreci’nin 9’uncu Bakanlar Konferansı bu yıl Tacikistan’ın başkenti Duşanbe’de gerçekleştiriliyor.

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!