Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bakan Dönmez, Soma Belediyesi’ni ziyaret etti

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ersan ERDOĞAN-Serkan ÖZDEMİR /MANİSA, (DHA) – ENERJİ ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 4 enerji santralinin ve iki ilçeye doğal gaz arzının toplu açılış töreni için geldiği Manisa’da Soma Belediyesi’ni ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantı ile katıldığı, Manisa’daki 4 yeni enerji santralinin toplu açılış töreni için kente gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Soma Belediye Başkanı  Ali Tulup’u  makamında ziyaret etti. Bakan Dönmez, ilk olarak İmbat Madencilik Şantiye alanını ziyaret etti. Ardından kent merkezine gelen Bakan Dönmez, Turgutalp Mahallesi’nde doğal gaz arzı gerçekleşen Nazım-Fatma Şentürk çiftinin evine konuk oldu. Aileye hayırlı olmasını diledi. Daha sonra ise Soma Belediyesi Başkanı Ali Tulup’u ziyaret etti.  Belediyesi Başkanı Ali Tulup, günün anısına Bakan Dönmez’e, madenci heykeli ve Somaspor forması hediye etti.

FOTOĞRAFLI
 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!