Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bakan Ersoy AKM’de sergi açılışına katıldı 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Alper KORKMAZ-Buğra BENLİOĞLU / İSTANBUL,(DHA)- KÜLTÜR ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Atatürk Kültür Merkezi (AKM)’de Yeniden Çağdaş Sanat Sergisi’nin açılışına katıldı. 
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 13 yıl sonra dün açılan  Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Yeniden Çağdaş Sanat Sergisi’nin açılışına katıldı. Açılışa Bakan Ersoy’a eşi Pervin Ersoy, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan,  İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Coşkun Yılmaz,  Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Demirören Oktay ve  Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören’in eşi Revna Demirören de katıldı.
Açılışta açıklama yapan Pervin Ersoy, “Gayet güzel ve onur verici. Bize yakışır, Türkiye’ye yakışır Atatürk Kültür Merkezi yeniden bizlerle birlikte. Çok mutluyuz çok gururluyuz. Bundan sonra tüm sanat severler için doyumsuz sanat etkinliklerinin yaşanacağı harika bir kültür merkezindeyiz. İstanbul bunu çoktan hak etti” diye konuştu.  Bakan ve eşi sanat eserlerini inceledi, sanatçılardan bilgi aldı.  AKM’den ayrılan Bakan Ersoy yürüyerek önce Gezi Parkı içinde bulunan sergiyi de ziyaret etti. Bakan Ersoy, Taksim Maksim Sofitel Otel’deki Dönüşüm Sergisi, Bernard Pras Sergisi ile Taksim Camii’ndeki Mirasın İzinde sergilerini de gezdi.

(FOTOĞRAF)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!