Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bakan Kasapoğlu, Çankırı’da yapımı devam eden havuzu inceledi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ramazan SARICI/ÇANKIRI, (DHA) – GENÇLİK ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çankırı’da yapımı devam eden ‘Çankırı Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’ inşaatında incelemede bulundu.
Bakan Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından Abdülhalik Renda Mahallesi’nde yapılan ‘Çankırı Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’ inşaatında incelemede bulundu. Çalışmalar hakkında yetkililerinden bilgi aldıktan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Kasapoğlu, “Çankırı’da hem ilçelerde ve köylerde hem de şehir merkezinde pek çok çalışmamız var. Havuzumuz da bunlardan biri. Hızlı bir şekilde ilerlediğini, gördük. ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesiyle Çankırı inşallah öncü illerden biri olarak” dedi.
Bakan Kasapoğlu, incelemelerinin ardından kentten ayrıldı. Kasapoğlu’na inceleme sırasında Vali Abdullah Ayaz, AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Çelik, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ak eşlik etti.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!