Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bakan Pakdemirli, ‘Elektronik Hayvan Takip Sistemi’ni tanıttı (2)

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

‘YARINLAR İÇİN UMUTLUYUM’
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Karaman’daki programda, AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. 2023’te yapılacak seçimlere değinen Bakan Pakdemirli, ”2023’e neredeyse vakit kalmadı. 2 seneden daha az bir zaman kaldı. Su gibi de akıp gidiyor. 2023 bana göre Türkiye’nin en önemli seçimlerinden bir tanesidir. Rahmetli İsmet İnönü’ye soruyorlar, ‘Lozan nedir?’ diyorlar. ‘Zaferdir’ demiyor, ‘Türkiye’ye verilen 100 yıllık müddettir’ diyor. Bu anlamda 100 yıl dolmak üzere. Gerçekten zor bir coğrafyadayız. Ben yarınlar için çok umutluyum. Türkiye’nin 21’inci yüzyılda dünyanın ve bölgenin zenginliğinden daha fazla pay alacağına inanıyorum ama birlik ve beraberliği muhafaza etmemiz lazım. Bunu vatandaşımıza anlatmamız lazım” dedi.
Bakan Pakdemirli, parti içinde görev değişikliklerinin bayrak yarışı olduğunu belirtip, şöyle konuştu:
”Hepimizin gönlünde mevkiler yatar. Kongreler yapılır. Ondan sonra görev değişikliği olur. Bu bir bayrak yarışıdır ama önemli olan AK Parti üyeliğinizdir. AK Parti üyeliğiniz varsa gerisinin pek bir önemi yok arkadaşlar, bunu net söyleyeyim. Bunun sebebi şu; bunu söyleyen kim? Bunu son 15 yıldır AK Parti yönetim ve teşkilatlarında önemli bir görev almamış ama her defasında ve her seçimde memleketimiz olan İzmir’de mümkün mertebe hep partimiz lehine çalışmış, gecesini gündüzüne katmış kardeşiniz olarak söylüyorum. Ben şunun bilincindeyim; evlatlarımızın geleceği için bu işi yapmamız gerekiyor. Doğru yerde olmamız gerekiyor, sizler de doğru yerdesiniz. Bana göre Sayın Cumhurbaşkanı’mız bu yüzyılın lideridir. Bunu bazıları duyunca biraz laf ediyorlar ama doğrusu da budur.”

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!