Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bakan Soylu, bayram namazını Yüksekova’da üs bölgesinde kıldı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Yaşar KAPLAN/YÜKSEKOVA (Hakkari), (DHA)- İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Ramazan Bayramı namazını Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki 3 bin 480 rakımlı Düz Tepe Üs Bölgesi’nde görev yapan kahraman askerlerle kıldı.
Dün geceyi Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde geçiren Bakan Soylu, beraberinde Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hüseyin Kurtoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kavukçu, İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar ve AK Parti İl Başkanı Abdulmuttalip ile İkiyaka Dağları’ndaki Düz Tepe Üs Bölgesi’nde askerlerle bir araya geldi.
Soylu ve beraberindekiler, Covid-19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uyarak askerlerle bayram namazı kıldıktan sonra bayramlarını kıldı. Bakan Soylu’nun üs bölgesindeki bayramlaşma ile ilgili fotoğrafları İçişleri Bakanlığı’nın resmi Twitter hesabından paylaşıldı. Paylaşılan fotoğrafların altına ise “Bayram Namazımızı, Hakkari Yüksekova Düz Tepe Üs Bölgesi’nde, kahramanlarımızla birlikte kıldık, bayramlaştık. Allah kabul etsin, Ramazan Bayramı’mız mübarek olsun” ifadeleri kullanıldı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!