Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bakan Soylu, Kırgızistan Acil Durumlar Bakanı Azikeev’i kabul etti

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Fatih POYRAZ- Burak TEKİN/ANKARA, (DHA)- İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Kırgızistan Acil Durumlar Bakanı Boobek Azikeev’i, makamında kabul etti. 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kırgızistan Acil Durumlar Bakanı Azikeev ile bakanlık binasında baş başa görüşme gerçekleştirdi. Soylu, Boobek Azikeev’i Türkiye’de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirtti. Bakan Soylu, afetle mücadele konusunda fikir alışverişinin yapılacağı bir toplantı gerçekleştireceklerini kaydetti. 
‘BİZİM NAZARIMIZDA BİŞKEK NEYSE ANKARA ODUR’ 
Kırgızistan’ın ve Kırgız halkının Türkiye’de önemli olduğunu belirten İçişleri Bakanı Soylu, “Sizleri burada ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Bizim nazarımızda Bişkek neyse Ankara odur. Bu yüzden sizi bir misafir gibi değil ev sahibi gibi görüyoruz. Kırgızistan ve Kırgız halkı, Türk halkının kalbinde daima müstesna bir yer tutmuştur. Özellikle bu ziyaretinizde birçok kurumumuza temas ettiniz. Afet konusunda Türkiye’nin de kendine ait çok önemli tecrübeleri var. Son dönemde bunu daha çok görüyoruz. Yakın ülkelerin, dost ülkelerin afet kapasitesini değerlendirme zorunluluğu söz konusu. Bunların her birini değerlendireceğimiz ve bu konuda tecrübelerimizden kapasitelerimizden ne şekilde istifade edeceğimizi ortaya koyacağımız bir toplantı gerçekleştireceğiz” dedi. 
Bakan Soylu ve Bakan Azikeev daha sonra basına kapalı görüşme gerçekleştirdi.

FOTOĞRAFLI 

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!