Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bakan Soylu: Şampiyonluk kutlamaları tam kapanmadan sonra yapılmalı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Pelin ÜZEK KILIÇ-Harun ÖZALP/ANKARA, (DHA) – İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Süper Lig’de 15 Mayıs Cumartesı Günü oynanacak karşılaşmaların ardından şampiyonluk ipini göğüsleyecek takımın taraftarlarına uyarıda bulunarak, kutlamaların tam kapanma döneminden sonra yapılması gerektiğini söyledi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İçişleri Bakanlığı Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’nde (GAMER) Ramazan Bayramı tedbirlerine ilişkin basın toplantısı düzenledi. Bakan Soylu, 81 ilde alınan tedbirlere ilişkin Van, Diyarbakır, İzmir, Antalya, İstanbul, Muğla, Denizli, Zonguldak, Kars, Mersin illerindeki kontrol noktalarına canlı bağlantı yaparak bilgi aldı.
‘ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI TAM KAPANMADAN SONRA YAPILMALI’
Bakan Soylu, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ile yaptığı bağlantıda Süper Lig’de 15 Mayıs Cumartesi günü oynanacak son hafta karşılaşmalarına dikkat çekerek şampiyonluk kutlamalarına ilişkin uyarılarda bulundu. Soylu, “Şampiyonluk kutlamaları olursa bu kutlamaların tam kapanma döneminden sonra yapılması hususunda diplomatik müzakere yöntemi hem size hem valimize düşüyor. Buna yönelik tedbir almamız gerekiyor. 3 takım da İstanbul’da. Türkiye’de de aynı şekilde olacak. Bu konuda İstanbul bir ilke kararı üretirse, iyi bir çağrıda bulunursa tam kapanma dönemine halel gelmeden, tam kapanma akabinde bunlar yapılabilir” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Bakan Soylu’nun açıklamaları
-Detaylar
(Haber: Pelin ÜZEK KILIÇ – Kamera:Harun ÖZALP/ANKARA,DHA)
(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!