Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bakan Yanık’tan ‘Ramazan Bayramı’ mesajı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ANKARA, (DHA)- AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bayram mesajında “İçinde bulunduğumuz olağanüstü şartlar sebebiyle geçen sene olduğu gibi bu sene de maalesef alıştığımız o coşkulu Ramazanları doya doya yaşayamadık, yaşayamıyoruz. Biraz buruk, biraz yalnız, çokça dikkatli geçirdiğimiz bu ramazanda nefsimizin yanında sevdiklerimizi de korumaya almak zorunda kaldık. Sabrı, fedakârlığı, dayanışma ve yardımlaşmayı farklı şekillerde yaşadık. Sevdiklerimize sarılamasak da, büyüklerimizin ellerini öpemesek de uzaktan hal ve hatırlarını sorarak özlem giderdik. Bu vesileyle mutlu ve sağlıklı bir toplumun olmazsa olmazının yardımlaşma ve dayanışma olduğunu bir kez daha gördük. Biliyorsunuz bu süreçte hükümetimiz de salgının olumsuz etkilerinden milletimizi korumak için hızlı ve kararlı adımlar attı” dedi.
Bakanlık olarak Covid-19’la mücadeleyi ‘Sosyal Koruma Kalkanı’ çerçevesinde ‘sosyal yardım’ ve ‘sosyal hizmetler’ başlıkları altında yürüttüklerini ifade eden Bakan Yanık, “Toplumumuzun her kesimine yönelik tedbirler aldık, destekler sağladık ve yardım programlarını hayata geçirdik. Şehit yakını ve gazilerimizle, kadın, çocuk ve gençlerimizle, engelli ve yaşlılarımızla el ele vererek zorlukları beraber aşmaya çalıştık. Bundan sonra da ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ şiarıyla, ‘sosyal devlet’ misyonumuzla buna devam edeceğiz. Bu duygularla Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!