Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bakü’deki EURO 2020 maçlarına yüzde 50 seyirci izni

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA) – Azerbaycan Futbol Federasyonu, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın (EURO 2020) Bakü’de oynanacak maçlarında yüzde 50 oranında seyirci kabul edileceğini açıkladı.
Azerbaycan Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinden konuyla ilgili olarak bir açıklama yayımlandı. UEFA’nın tavsiyeleri ve Bakü’de mevcut pandemi durumu göz önüne alındığında Azerbaycan Bakanlar Kurulu ile EURO 2020 yerel organizasyon komitesinin ortak toplantısında Bakü Olimpiyat Stadı’na yüzde 50 oranında seyirci alınma kararı verildiği belirtildi. Kararın sadece Azeri taraftarlar için değil, Bakü’de maçlarını oynayacak olan ülkelerin taraftarları için de geçerli olduğu vurgulandı.
Bu karar doğrultusunda A Milli Futbol Takımı’nın Euro 2020’de oynayacağı iki maçın seyircili oynanması kesinleşti. Türkiye gruptaki Galler ve İsviçre maçlarını Bakü’de oynayacak. Yaklaşık 65 bin koltuk kapasiteli Bakü Olimpiyat Stadı’nda bu karar doğrultusunda ortalama 37 bin 500 taraftar yer alabilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!