Reklam Alanı
Reklam Alanı

Balıkesir’de yollar kardan kapandı, sokak hayvanları ile ihtiyaç sahipleri unutulmadı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Fatih Emrah ERDOĞAN-Abdulkadir AYDINIŞIK-Necip KARATUNA-Ramazan FİLİZ/BALIKESİR, (DHA)- BALIKESİR’de son üç gündür etkili olan kar yağışının ardından başta Dursunbey ilçesinin yüksek kesimleri olmak üzere şehrin sembol meydanları beyaz örtüye büründü. Ancak yağan kardan kapanan yollar ulaşımda aksamalara neden oldu. Karayolları ile Belediye ekipleri, kar küreme ve tuzlama çalışmaları yaparken, trafik ekipleri de araç sürücülere kar lastiği ile zincir takmadan yola çıkmamaları  konusunda uyarıda bulundu.

Balıkesir il genelinde etkili olan kar yağışı şehrin meydanları ile yüksek kesimlerinde kartpostallık  görüntülere neden olurken; ulaşımı olumsuz etkiledi. Aralıksız yağan kar nedeniyle kent merkeziyle kırsal bölgeleri birbirine bağlayan yollarda ulaşımda aksamalar meydana geldi. Savaştepe Akhisar, Dursunbey’in kırsal mahalleri, Kepsut, Balıkesir  ile Edremit karayolu trafiğe kapandı. Karayolları  ile  Büyükşehir ve İlçe Belediyesi ekipleri kapanan yolları kar  küreme ve  tuzlama çalışmaları  ile açtı. Gün boyu görevliler, kapanan yolları açarken; trafik ekipleri de sürücüleri, takip mesafesine dikkat edip, zincirsiz ve kar lastiği olmadan yola çıkmamaları konusunda uyardı.

SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI

Balıkesir’de Türk Kızılay gönüllüleri, Dursunbey ilçesinde 9 mahallede ihtiyaç sahibi vatandaşlara erzak yardımında bulunurken sokak hayvanları da unutulmadı. Belli noktalara sokak hayvanlarının beslenmesi için kuru mama bırakıldı. Meteoroloji tarafından soğuk havaların bir süre daha devam edeceği bildirilirken, kentin  sembol meydanları ile yüksek kesimleri kar altında kaldı. Beyaz örtüye bürünen kent fotoğrafçılar için kartpostalları aratmayan görüntüleriyle dikkat çekti.  
 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!