Reklam Alanı
Reklam Alanı

BALTOK, Yeni Karesi Konutlarının anahtarlarını teslim etti

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Fatih Emrah ERDOĞAN/BALIKESİR, (DHA)- BALIKESİR Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan 505 daireden, Yeni Karesi Konutları 1’inci etabının yüzde 98’i tamamlandı. Dairelerin anahtarları, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın katıldığı törenle sahiplerine teslim edildi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi güvencesinde ve desteğinde faaliyet gösteren Balıkesir Toplu Konut A.Ş. (BALTOK) tarafından yapılan; 505 daire ve ticari alandan oluşan Yeni Karesi Konutları 1’inci etap çalışmaları büyük oranda tamamlandı. 2018 yılında durdurulan inşaat çalışmaları, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın göreve gelmesinin ardından yeniden ihaleye çıkılarak başladı. 20 Ocak 2020’de yüklenici firmaya yer tesliminin yapılmasının ardından hızlı bir şekilde devam eden çalışmaların yüzde 98’i tamamlandı. Daireler, Başkan Yücel Yılmaz’ın katıldığı törenle hak sahiplerie teslim edildi.
Balıkesir’in 2014 yılında Büyükşehir olduğunu hatırlatan Başkan Yılmaz, “Balıkesir’de bayrak yarışı değişiyor. Bayrak teslim ediliyor ama devralınan projelerin hiç birisi yarım veya yarı yolda kalmıyor. Bu şehrimizde başlamış mega projenin belirli bir aksaklıktan sonra ortada kalmaması için şehir olarak gönlümüzü koyduk ve dedik ki; bunu 31 Ocak 2021 tarihinde teslim edeceğiz. Bu süreç içerisinde doğalgaz, elektrik, internet gibi olmazsa olmaz acil ihtiyaçlarımızı bağlamak için emek harcayan tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum. Bu projede arı gibi bir araya gelip bir işi nasıl beraber bitiririz gösterdik” dedi. 
34 DAİRE SAHİPLERİNİ BEKLİYOR
Toplamda 505 daire ve ticaret merkezinden oluşan Yeni Karesi Konutları projesinde A 1,2,3,4 bloklardaki dairelerin tamamı satılırken, B bloklarda kalan son 34 daire sahiplerini bekliyor. Brüt 96 metrekare 2+1 F tipi daireler 320 bin TL, brüt 117 metrekare 3+1 C tipi daireler 370 bin TL ile brüt 143 metrekare 3+1 E tipi daireler de 470 bin TL’den BALTOK satış ofislerinde alıcısını beliyor.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!