Reklam Alanı
Reklam Alanı

Baraj göletine düşen 2 çocuktan 1’i kayboldu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Harun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT, (DHA)- YOZGAT’ın Boğazlıyan ilçesinde, baraj göletine düşen 2 çocuktan Meryem D. (14) kayboldu.
Olay, saat 16.00 sıralarında Uzunlu kasabasında meydana geldi. Çalapverdi köyünden aileleriyle birlikte Uzunlu Göleti kenarında piknik yapmaya gelen çocuklar, su kenarında oynarken birinin terliği suya düştü. Her ikisi de 14 yaşında olan çocuklardan Semanur Ö. ile Meryem D. el ele tutuşup terliği almaya çalışırken, beton zeminden kayarak suya düştü. Çocukların seslerini duyan balıkçılar, Semanur Ö.’yü kurtarırken, Meryem D. suda kayboldu. Olayın ardından jandarma ve AFAD ekiplerinden yardım istendi. Balıkçılar tarafından kurtarılan Semanur Ö. yapılan ilk yardımın ardından sağlık ekiplerince Boğazlıyan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 
Olay yerine gelen jandarma ve AFAD ekipleri Meryem D.’yi bulmak için çalışma başlattı. Hava kararıncaya kadar sürdürülen çalışmalardan bir sonuç alınamayınca Ankara’dan Jandarma Sualtı Arama Kurtarma Timi istendi. Havanın kararması nedeniyle durdurulan Meryem D.’yi arama çalışmalarına yarın sabahtan itibaren devam edileceği öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!