Reklam Alanı
Reklam Alanı

Barcelona’ya Türk yetenek: Emre Demir, İtalya’da manşetlerde 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL / DHA –

İtalyan medyası, genç yaşta keşfedilip Avrupa devlerinden Barcelona ile anlaşan Yukatel Kayserispor’un 17 yaşındaki futbolcusu Emre Demir’e geniş yer ayırdı. 
Son dönemlerde Hakan Çalhanoğlu, Merih Demiral, Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz ve Cengiz Ünder gibi oyuncular Avrupa’nın önemli kulüplerinde forma giyerken, bunların arasına Emre Demir de eklendi. 
İtalyan basınında çıkan haberlerde, Demir’in Barcelona’ya transferinde kendisine Süper Lig’de forma şansı veren Kayserispor ve teknik direktörü Hikmet Karaman’nın önemli katkısı olduğu belirtildi. 
Haberlerde, Kayserispor Teknik Direktörü Karaman’ın önemli teknik adamlardan biri olduğu ve özellikle gençlere yönelik yatırımları ve onları değerlendirme konusunda önemli vizyona sahip olduğu vurgulandı. 
İtalyan basını ayrıca, Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı’nın da Türkiye’nin başarılı iş insanlarından biri olduğu ve bir futbol takımının ilk kadın başkanı olduğuna dikkati çekti.

(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!