Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bataklıkta 26 saat mahsur kaldı, jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İzmir Karaburun’da, evinden yürüyüş yapmak için ayrılan bir kişi bataklık olan bölgede mahsur kaldı. Kendisinden haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine jandarma ekipleri bölgede arama çalışması başlattı. Hasan Bakırcı, kaybolmasından 26 saat sonra ekipler tarafından beline kadar bataklığa saplanmış halde bulundu.

Edinilen bilgilere göre Hasan Bakırcı (58), dün öğleden sonra Karaburun ilçesi Küçükbahçe Mahallesi’ndeki evinden yürüyüş yapmak için ayrıldı. Yanına cep telefonunu almayan Bakırcı yürüyüş yaptığı sırada bataklık olan bölgede mahsur kaldı. Beline kadar çamura saplandığı bataklık alandan kendi imkanları ile çıkmayı başaramayan Bakırcı, geceyi mahsur kaldığı bataklıkta geçirdi. Bakırcı’dan haber alamayan yakınları jandarma ekiplerine haber verdi.
İhbar üzerine İzmir İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı 4 asayiş timi bölgeye sevk edildi. Ekiplerin saatler süren çalışmaları sonucu Bakırcı’nın bataklık bölgede mahsur kaldığı tespit edildi. Jandarma ekipleri, yaptıkları çalışmalar ile Bakırcı’yı mahsur kaldığı bataklıktan çıkardı. Arama çalışmalarını takip eden Hasan Bakırcı’nın yakınları 26 saat sonra Bakırcı’nın bulunmasıyla rahat bir nefes aldı. Yakınları, Bakırcı’ya sarılıp jandarma ekiplerine teşekkür etti. Kronik rahatsızlığı olduğu öğrenilen Bakırcı, ilk müdahalenin ardından, olay yerine gelen ambulansla sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye sevk edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
————————-
-Bataklıktan kurtarılan adam
-Adamın Jandarma eşliğinde ambulansa götürülmesi
-Yakınlarının adama sarılması 

Haber-Kamera: İZMİR, (DHA)
 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!