Reklam Alanı
Reklam Alanı

Batman Valisi: 2 öğrencinin öldüğü kazayla ilgili bakanlık müfettişleri soruşturmaya başladı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Arif ARSLAN/BATMAN,(DHA)- BATMAN Sason’da, öğrenciler ile tekstil işçilerinin taşındığı minibüsün uçurumdan yuvarlanması sonucu öğrenci Yasemin (16)- Selim (18) Barlık kardeşlerin yaşamını yitirdiği ve 24 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin açıklama yapan Vali ve Belediye Başkanvekili Hulusi Şahin, Milli Eğitim Bakanlığı müfettişlerinin soruşturmaya başladığını söyledi.
Batman Valisi ve Belediye Başkanvekili Hulusi Şahin, dün Sason ilçesinde 2 öğrenci kardeşin öldüğü 24 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin açıklamada bulundu. Hastanede 15 yaralının tedavisinin sürdüğünü anlatan Vali Şahin, kazaya ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı’nca görevlendirilen müfettişlerin Sason ilçesinde incelemelerinin devam ettiğini anlattı. Vali Şahin, “Kazada yaşamını yitiren 2 evladımıza tekrardan Allah’tan rahmet diliyoruz. Şu anda 15 evladımız hastanelerde tedavi görüyor. Durumları iyiye gidiyor, iki hastamızın durumu ağır ama onların da durumunun iyiye gittiği yönünde bilgi aldık. Hastaneden iyi haberler geliyor, bu da yüreğimize az da olsa su serpti. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı’mızdan gelen müfettişlerimiz de Sason’da. Soruşturmaya başladılar. Sason’daki soruşturma çok yönlü devam ediyor” dedi.

FOTOĞRAFLI
 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!