Belediye Başkanı Eroğlu’ndan güvenlik güçlerine kestane ikramı

belediye-baskani-eroglundan-guvenlik-guclerine-kestane-ikrami-zbCnqvi8.jpg

TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, kısıtlamada görev yapan güvenlik güçlerini ziyaret ederek, sıcak kestane ikram etti.

İçişleri Bakanlığı genelgesiyle koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında denetimler sürüyor. Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cadde ve sokaklarda denetimlerini sürdürdü. Kentte gece eksi 4 dereceyi bulan soğuk havada görev yapan polis, bekçi, zabıta ve itfaiye ekiplerini ziyaret eden Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu sıcak kestane ikram etti.

Görevlilerin vatan için kutsal bir görevi ifa ettiklerini söyleyen Başkan Eroğlu “Gece gündüz nöbettesiniz. Hayatın her anında bizlerin güvenliğini sağlayan, her şartta ve durumda görev yapan güvenlik güçlerimizden Allah razı olsun. Rabbim onlara güç kuvvet versin. Belediye olarak bizler de ekip arkadaşlarımızla birlikte onların bir nebze olsun içini ısıtmak, hal ve hatırlarını sormak amacıyla kestane hazırladık. Onlar bizlerin soğuk kış günlerinde evlerimizde huzurla oturmamızı sağlıyorlar. Onlarla gurur duyuyoruz” dedi.

Görüntü Dökümü:

-Başkanın güvenlik güçlerini ziyareti

-Kestane ikram etmesi

-Yaptığı açıklamalar

Haber: Fatih YILMAZ/TOKAT, (DHA) 

Exit mobile version