Reklam Alanı
Reklam Alanı

Belediyeden AFAD gönüllülerine sertifika

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL (DHA) –  Zeytinburnu  Belediyesi’nin AFAD İl Müdürlüğü ile düzenlediği temel arama kurtarma ve ilk yardım eğitimini tamamlayan gönüllülere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nde düzenlenen sertifika teslim törenine katılan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, İstanbul İl Afet ve Acil Müdürü Gökhan Yılmaz katılımcılara belgelerini takdim etti.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy programda yaptığı konuşmada, “Bugün Zeytinburnu İlçe AFAD Yönetim Merkezi’nde önemli bir adım attık. Zeytinburnu Belediyesi İstanbul’da AFAD yönetim merkezi hazırlayan ilk ilçe oldu” dedi.

“HERHANGİ BİR AFET DURUMUNDA HER AN YARDIMA HAZIR HALDE OLACAĞIZ”

Zeytinburnu Kaymakamlığı ve AFAD koordinasyonuyla herhangi bir afet durumuna karşı harekete geçecek bir merkezin hazır halde olduğunu söyleyen Başkan Arısoy,  “Zeytinburnu Belediyesi afetlere hazırlık anlamında pilot bölge ilan edilmişti. Bu merkezi İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu da ziyaret etti. Bugün AFAD’ın eğitim merkezinde Zeytinburnu’nda oluşturduğumuz arama kurtarma ekibinin üçüncü seviye sertifikalarını takdim ettik. Zeytinburnu Belediyesi’nin 23 personeli bir, iki ve üçüncü seviye arama kurtarma eğitimlerini alarak bugün sertifikalarına kavuştular. Zeytinburnu arama kurtarma ekibi bundan sonra İstanbul AFAD İstanbul Müdürlüğü’nün envanterine kayıtlı olacaklar. Bütün dileklerimiz herhangi bir afetin yaşanmaması yönünde.  Herhangi bir afet durumunda her an yardıma hazır halde olacağız” diye konuştu.

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!