Reklam Alanı
Reklam Alanı

Beşiktaş, İzmir’e geldi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA) – Süper Lig’in son haftasında yarın Göztepe ile, salı günü ise Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde Fraport TAV Antalyaspor’la Gürsel Aksel Stadı’nda karşılaşacak olan Beşiktaş, İzmir’e geldi.
Pandemi dolayısıyla havalimanında geniş güvenlik önlemleri alınırken, Beşiktaş taraftarı alana alınmadı. Saat 17.00’de Adnan Menderes Havalimanı’na inen siyah-beyazlılarda teknik direktör Sergen Yalçın, sakatlıkları bulunan ve Göztepe’ye karşı forma giyemeyecek olan Aboubakar, Cenk Tosun, Hasic ve Oğuzhan’ı da kafileye dahil etti. Yarın 20.30’da Fırat Aydınus’un yöneteceği maçta Göztepe’nin rakibi olacak Beşiktaş’ın maç kadrosunda şu isimler yer alıyor:
Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Emre Bilgin, Rosier, Montero, N’Sakala, Welinton, Vida, Bilal Ceylan, Rıdvan Yılmaz, Serdar Saatçı, Josef De Souza, Oğuzhan Özyakup, Atiba, Necip Uysal, Ljajic, Dorukhan Toköz, Mensah, N’Koudou, Aboubakar, Larin, Ghezzal, Hasic, Cenk Tosun, Gökhan Töre.
EMRE KOCADAĞ: İNŞALLAH BURADAN ÇİFTE KUPAYLA DÖNECEĞİZ
Havalimanında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, “Zor bir süreçten geçtik. Nasip buraya kadar gelmekmiş. İnşallah şampiyonlukla süsleriz. İzmir her zaman bize uğurlu geldi. Buradan mutlu dönmek istiyoruz. Takımın morali gayet iyi. Herkes takımla beraber olmak istedi. Sakat oyuncular da arkadaşlarına destek olacak. Takım halinde inşallah buradan çifte kupayla döneceğiz ” dedi.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Beşiktaş’ın Adnan Menderes Havalimanı’na gelişi
-Takımın alandan ayrılması
-Emre Kocadağ’ın açıklaması
(FOTOĞRAFLI)
KJ HABER: Onur ATIŞ – KAMERA: Mücahit BEKTAŞ / İZMİR, (DHA)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!