Reklam Alanı
Reklam Alanı

BEYLİKDÜZÜ VE BÜYÜKÇEKMECE’DE İŞ YERİNDEN VE EVLERDEN HIRSIZLIK YAPAN ŞÜPHELİ KAMERADA

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

BEYLİKDÜZÜ VE BÜYÜKÇEKMECE’DE İŞ YERİNDEN VE EVLERDEN HIRSIZLIK YAPAN ŞÜPHELİ KAMERADA

Ali ÇAĞLAR TINBEK / İSTANBUL, (DHA) – BEYLİKDÜZÜ ve Büyükçekmece’de 3 ayrı ev ve 1 iş yerinden hırsızlık yaptığı belirlenen şüpheli yakalandı. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, şüphelinin giriş katta bulunan bir daireye girmeye çalıştığı anlar da güvenlik kamerasına yansıdı.

Polis ekipleri, Beylikdüzü ve Büyükçekmece’de 20 Mart ve 16 Nisan tarihleri arasında 3 ayrı ev ve 1 iş yerinde hırsızlık ihbarı aldı. Harekete geçen ekipler, olayın meydana geldiği evlerin ve iş yerinin güvenlik kameralarını inceledi. Ekipler, kapı ve pencereleri zorlayarak içeri girip evlerden ve iş yerinden hırsızlık yapan kişinin şüpheli K.T. olduğunu tespit etti. Şüpheli K.T.’nin 3 ayrı ev ve 1 iş yerinden, 2 adet tablet,  7 adet cep telefonu, 2 adet altın yüzük ve bileklik, 12 lira para, 1 adet kol saati, 20 bin lira ve çeşitli eşya çaldığı belirlendi. Şüpheli, 19 Nisan Pazartesi günü Avcılar’da bulunduğu adreste gözaltına alındı.

DAİREYE GİRMEYE ÇALIŞAN ŞÜPHELİ GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan şüphelinin bir daireye hırsızlık amacıyla girmeye çalıştığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, şüpheli önce binanın bahçe kapısından içeriye giriyor. Ardından giriş katta bulunan dairenin pencerelerini zorlayarak açtığı ve bir süre sonra dışarıda yaşanan hareketlilikten dolayı fark edilmemek için saklanamaya çalıştığı görülüyor. Bir süre gizlenmeye çalışan şüpheli daire giremeyeceğini anlayınca hızla olay yerinden ayrılması kameraya yansıyor. Adliyeye sevk edilen şüpheli K.T. tutuklanarak cezaevine konuldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Reklam Alanı

——————————

-Zanlının binaya girişi

-Zanlının pencereleri zorlama görüntüleri

-Zanlının fark edilmemek için saklanmaya çalıştığı görüntü

-Zanlının adliyeye sevk görüntüsü

-Genel ve detaylar

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!