Reklam Alanı
Reklam Alanı

Beyoğlu’nda kamyon binaya girdi, anne ve çocuğunun ölümden döndüğü anlar kamerada

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Beyoğlu’nda sürücüsünün yokuş aşağı inerken direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon binaya çarptı. Bodrum kattaki evin yatak odası camında hasar oluşurken evdeki kadın ve bebeği büyük korku yaşadı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Bebeğin annesi “Büyük bir gürültü geldi, iki defa çok fena bir ses geldi. Çocuk da uyuyordu, çok kötüydü o ses, ya çocuğum sağır olsaydı” dedi.

Olay saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Aynalı Çeşme Caddesi’nden yokuş aşağı inen hafriyat yüklü kamyon, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kaymaya başladı. Sürücünün durdurmakta güçlük çektiği kamyon, binaya çarparak durabildi. Kamyonun çarptığı evin demir korkulukları ve camı kırılırken evdeki kadın ve uykuda olan bebeği büyük korku yaşadı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken evde ve kamyonda hasar oluştu. 

ÇOK BÜYÜK GÜRÜLTÜ GELDİ, YA ÇOCUĞUM SAĞIR OLSAYDI”

Kamyonun çarptığı evdeki kadın “Büyük bir gürültü geldi, iki defa çok fena bir ses geldi. Çocuk da uyuyordu, çok kötüydü o ses, ya çocuğum sağır olsaydı. Çok korktuk, orası yatak odası çocuk salonda uyuyordu. Allah’tan orada yatırmadım” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!