Reklam Alanı
Reklam Alanı

BEYOĞLU’NDA POLİSTEN KAÇAN SOYGUN ŞÜPHELİSİ 3. KATTAN DÜŞTÜ 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

-Şüphelinin düşme anı güvenlik kamerasına yansıdı. 

-700 bin liralık soygun suçundan firari olarak arandığı ve suç ortakları olan 1’i kadın 6 kişinin daha önce tutuklanarak cezaevine konulduğu öğrenildi. 

-Soygun anları da kamerada 

Ersan SAN/İSTANBUL, (DHA)- BEYOĞLU’nda düzenlenen operasyonda polise yakalanacağını anlayınca kaçmak için 3’üncü kattan atlayan şüpheli yaralandı. Şüphelinin, Fatih’teki bir döviz bürosundan 700 bin liralık soygun suçundan firari olarak arandığı ve suç ortakları olan 1’i kadın 6 kişinin daha önce tutuklanarak cezaevine konulduğu öğrenildi. 

700 BİN LİRAYI GASP ETMİŞLER
Polisin tespitlerine göre, Fatih Haseki Sultan Mahallesi üzerinde bulunan bir döviz bürosuna 30 Kasım 2020 tarihinde, Suriyeli oldukları belirtilen 6 şüpheli, yine Suriyeli kişinin işlettiği döviz bürosuna geldi. İçeride bulunan döviz bürosu sahibi ile yabancı uyruklu görevlileri bıçak ve silah tehdidi ile etkisiz hale getiren soyguncular, bir çalışanın boynuna halat bağladı. Soyguncular döviz bürosunda bulunan yaklaşık 700 bin TL’yi siyah bir çantaya koyarak kaçtı. 
 
BİR ÇALIŞANIN İŞ BİRLİĞİ YAPTIĞI BELİRLENDİ
Polis ekipleri yaptıkları çalışmada döviz bürosundaki Suriyeli kadın çalışanın gaspçı çete ile işbirliği içerisinde olduğunu tespit etti. Soygunu yaptıkları belirlenen 1’i kadın çalışan olmak üzere 7 şüphelinin kimliği belirlenerek, düzenlenen operasyonda 6’sı yakalandı. Gasp suçundan nöbetçi mahkemeye sevk edilen 1’i kadın 6 kişi tutuklandı. Ancak, gasp edilen 700 bin TL bulunamadı.

İZİ BULUNDU, OPERASYON BAŞLARI
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 7’nci gaspçının Beyoğlu Şehit Muhtar Mahallesi, Süslü Saksı Sokak’taki bir binanın 3’üncü katında kaldığını belirledi. Şüpheli C.H.M., dün öğle saatlerinde polislerin binaya girdiklerini fark etti. Şüpheli binanın arka tarafından bir işyerinin çatısına atlamak isterken dengesini yitirerek, önce bir restoranın önündeki masasının üzerine, ardından yere düştü. Yaralanan şüpheli için 112 ambulansı çağrıldı. Yaralı şüpheli Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Döviz bürosunun hukuk danışmanlığını yapan adını söylemeyen avukat, “6-7 ay önce gasp olayı oldu. Adamın burada olduğunu bulmuşlar. Kapıyı çalıyorlar. Bu kişi 3’üncü kattan atlıyor. Döviz bürosundan 700 bin TL gasp etmişler” dedi. Beyoğlu’ndaki olayı gören bir kişi ise “Mavi olan binadan bir kişinin atladığını daha sonra yere düştüğünü gördüm. Sağlık durumunu bilmiyorum” diye konuştu. 

Reklam Alanı

SOYGUN VE KAÇMA GİRİŞİMİ KAMERALARDA
Fatih’teki soygun ve Beyoğlu’nda yeri tespit edilen şüpheli C.H.M.’nin çatıdan düşme anları kameralarına yansıdı. Görüntülerde döviz bürosunun bulunduğu binaya giren şüpheliler, soygun ardından içinde 700 bin TL bulunan siyah bir çanta ile çıkarken görülüyor. Görüntülerde ayrıca, çevredeki esnafın sesler üzerine iş yerlerinden çıkıp çevreye bakınmaları ve gasp edilen kişinin dışarıya çıkıp boynundaki halatı çıkarması ve kaçması da yer alıyor.
Firari şüpheli C.H.M.’nin, operasyon sırasında çatıdan restoran önündeki masaya çarparak yere düşmesi de kameraya yansıyor.

Görüntü Dökümü:
————–
(Güvenlik kamerası)
Firari şüpheli C.H.M.’nin çatıdan restoran önündeki masaya çarparak yere düşmesi
Döviz bürosunun bulunduğu binaya giren şüpheliler 
Şüphelilerin soygunun ardından siyah çanta ile çıkması
Çevredeki esnafın sesler üzerine işyerlerinden çıkıp çevreye bakınması
Boynuna halat bağlanan çalışanın dışarı çıkıp halatı çıkarması
(Aktüel)
Şüphelinin yakalandığı bina
Döviz bürosunun hukuk danışmanlığını yapan kimliğini söylemeyen bir avukat ile röportaj
C.H.M.’nin atlamasını gören görgü tanığı ile röportaj

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!