Reklam Alanı
Reklam Alanı

Beytüşşebap’ta evler ve araçlar kar altında

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Beytüşşebap’ta evler ve araçlar kar altında

ŞIRNAK’ın Beytüşşebap ilçesi, dünden beri etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle beyaza büründü. Kar kalınlığının 1 metreyi geçtiği ilçede, bazı araçlar görünmez hale geldi, vatandaşlar evlerinin çatısında biriken karları temizlemeye çalıştı. 

Şırnak’ın en fazla kar yağışı alan ilçelerinden Beytüşşebap’ta dün geceden beri etkisini sürdüren kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Kar kalınlığının 1 metreyi aştığı ilçe beyaz örtüyle kaplanırken, bazı araçlar da görünmez hale geldi. Yoğun yağış nedeniyle, bazı bölgelerde zaman zaman elektrik kesintisi yaşanırken, bazı vatandaşlar evlerinin çatısında biriken karları temizlemek için yoğun çaba harcadı. Çarşı merkezinde esnaf, iş yerlerinin önünde biriken karları temizlerken, belediye ekipleri de ulaşımda aksama yaşanan cadde ve sokaklarda çalışma başlattı. Kaymakamlığa bağlı, karla mücadele ekiplerinin, yolların kapanmaması için başlattığı çalışma sürüyor. 

 

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Emin BAL/BEYTÜŞŞEBAP (Şırnak), (DHA)-

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!