Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bilecik’in yeni valisi Kızılkaya, göreve başladı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Cafer ELMAS/BİLECİK, (DHA)- BİLECİK’e atanan Vali Kemal Kızılkaya görevine başladı. Kızılkaya, kentin tüm sorunlarına toplumun bütün kesimleriyle hep birlikte çözüm arayacaklarını ifade ederek, “Vatandaşlarımıza kapım her zaman açık olacaktır” dedi.
Son yayınlanan valililer Kararnamesiyle Sultanbeyli Kaymakamlığı’ndan Bilecik’e vali olarak atanan Kemal Kızılkaya görevine başladı. Valilik önünde Vali vekili Yunus Fatih Kadiroğlu, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Muzaffer Sandal, Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ve kurum müdürleri tarafından karşılanan Vali Kızılkaya, sorunları toplumun bütün kesimleriyle birlikte çözeceklerini söyledi. Vali Kızılkaya, şöyle konuştu:
“Bilecik, kuruluşun ve kurtuluşun şehri. Cihan devleti Osmanlı’nın temellerinin atıldığı çok önemli bir başlangıç noktası. Konumu ile sahip olduğu kültürel, doğal, sosyal, ekonomik değerleriyle gelişmeye devam eden bir şehrimiz. Zaman içerisinde bekleyen önümüzdeki meselelerini toplumun bütün kesimleriyle hep birlikte beraber çözüm arayacağız ve elimizden geleni yapacağız. Ama önce her şey tanımakla, tanışmakla başlar. Ne diyor Yunus Emre, ‘Gelin tanış olalım, işi kolay kılalım, sevelim, sevilelim, dünya kimseye kalmaz.’ Bu vesileyle Bilecikli tüm hemşehrilerimi tanımaya, tanışmaya buraya davet ediyorum. Şunu ifade etmek istiyorum ki, vatandaşlarımıza kapım her zaman açık olacaktır. Bilecikli hemşehrilerimin hizmetinde sürekli her daim olduğumu bilmelerini isterim.”

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!