Reklam Alanı
Reklam Alanı

Birbirinden İddialı Yapımlar Şubat Ayında National Geographic NOW’da

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Avrupa kıtasının coğrafi ve kültürel açıdan dikkat çeken destinasyonları, yüksek teknoloji ve mühendislik harikası yapılar ve çok daha fazlasını anlatan belgeseller “Avrupa” başlığı altında National Geographic NOW ile dilediğiniz zaman sizinle!

Gökyüzünden Avrupa

National Geographic’in en dikkat çeken yapımlarından biri olan “Gökyüzünden Avrupa” bakış açınızı değiştirerek, Avrupa kıtasının coğrafi ve kültürel açıdan merak uyandıran destinasyonlarını farklı bir şekilde keşfetmenizi sağlıyor. İspanya, İtalya, Almanya ve daha birçok ülke gökyüzünden çekilen özel görüntüler eşliğinde şimdi National Geographic NOW’da sizlerle.

Sular Çekilince

Daha önce hiç görülmemiş kayıp dünyalara doğru yolculuğa çıktığımız “Sular Çekilince”, su altı dünyasının en karanlık ve en derin köşelerini araştırarak yeryüzündeki batık şehirleri, gemi enkazlarını ve derinliklerdeki mucizeleri keşfetmemizi sağlıyor.

Notre Dame Felaketi

Reklam Alanı

15 Nisan 2019’da Paris’in sembollerinden biri olarak kabul edilen Notre Dame Katedrali’nde büyük bir trajedi yaşandı. Tarihin en önemli mimari yapıtlarından, adeta kültürel bir dönüm noktası olarak gösterilen Notre Dame Katedrali’nde yangın çıktı. Yangının söndürülmesi neredeyse 15 saat sürdü.

Tüm dünyanın gözleri önünde büyük bir özveriyle yangını durdurmaya çalışan itfaiye ve polis ekiplerinin mücadelesini ekrana taşıyan “Notre Dame Felaketi” yaşanan büyük trajediye odaklanıyor. Olay yerinden olağanüstü görüntülerin ve ilgili ekiplerle yapılan röportajların yer aldığı “Notre Dame Felaketi” Şubat ayında National Geographic NOW’da.

National Geographic’in geniş arşivinden en beğenilen, en güncel ve sürekli yenilenen belgeselleri ekranlara taşıyan National Geographic Now, izleyicilere beIN CONNECT ve KabloTV üzerinden diledikleri zaman diledikleri yerde ulaşma imkanı sağlıyor.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!