Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bitlis’te kar kalınlığı 1 metreyi aştı, 165 köy yolu kapandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

BİTLİS’te, bir haftadır aralıklarla etkili olan kar yağışı sonucu 165 köy yolu ulaşıma kapanırken, merkezdeki kar kalınlığı 60, yüksek kesimlerde ise 1 metreyi aştı. Kapalı yolların açılması için çalışma başlatıldı. 

Bitlis’te geçen hafta çarşamba günü başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Kent merkezinde 60 santimetreye ulaşan kar, yüksek kesimlerde ise 1 metreyi buldu. Bölgede etkili olan kar yağışı sonucu 165 köy yolu da ulaşıma kapandı. Meteoroloji yetkilileri kar yağışının çarşamba günü öğlen saatlerine kadar aralıklarla devam edeceğini söyledi.  Hava sıcaklıklarının çarşamba gecesinden sonra eksi 15’lere kadar düşeceğini belirten yetkililer, tipi ve fırtınaya karşı sürücülerin dikkatli olmasını istedi.

İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Şubesi’nce yapılan açıklamada ise karla mücadele ekiplerinin 7/24 mesailerine devam ettiğini bildirdi. 9 ayrı şantiyede 75 personel ve 52 iş makinesi ile kapalı olan köy yollarının en kısa sürede yeniden ulaşıma açılacağı kaydedildi. Belediye ekipleri ise, mahalle yollarında çalışmalarını sürdürüyor. 

 

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Reklam Alanı

 

Özcan ÇİRİŞ/ BİTLİS,(DHA)-

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!