Reklam Alanı
Reklam Alanı

BM Genel Sekreteri: Türkiye’nin sığınmacılara yönelik muazzam cömertliğine şahsen aşinayım

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ABD, (DHA) – Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, New York’ta Türkevi’nin açılışın katılarak konuşma yaptı. Guterres, “Türkiye’nin sığınmacılara yönelik muazzam cömertliğine şahsen aşinayım. Ve insanların korunmasına verdiğiniz destek için içten takdirlerimi sunarım” ifadelerini kullandı. 

Guterres, Türkevi’nin açılışına katılmanın ve BM ile Türkiye arasında devam eden mükemmel işbirliğini tanımanın büyük bir mutluluk olduğunu belirtti. Guterres sözlerine şöyle devam etti;

“Türkiye’nin sığınmacılara yönelik muazzam cömertliğine şahsen aşinayım. Ve insanların korunmasına verdiğiniz destek için içten takdirlerimi sunarım. Pek çok kişinin izlemesi gereken bir örnek. Türkiye’nin arabuluculuk çabalarına yönelik istikrarlı desteğini memnuniyetle karşılıyorum”

Genel Sekreter, Türkevi’ni New York şehrinde Türkiye’nin açık bir izini temsil eden yeni bir Türkevi olarak nitelendirdi.

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!