Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bodrumsporlu Ozan Avrupa’nın en golcüleri arasında

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA) – MİSLİ.com 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta Play-Off yarışı veren Bodrumspor’da attığı 27 golle bu sezon 145 takımdaki oyuncular arasında Türkiye’deki profesyonel liglerin en golcü futbolcusu olan Ozan Sol, kaydettiği gol sayısıyla Avrupa’da da ilk 10’a girdi. Ligde 26, Ziraat Türkiye Kupası’nda da 1 kez ağları sarsan 27 yaşındaki forvet, 23 maçta 27 golle adını lig kategorileri farklı olmasına rağmen 2’nci Lig’den dünyanın en klas yıldızlarının olduğu listede en golcüler arasına yazdırmayı başardı.
Futbolcuların 2020-21 sezonunda lig, kupa ve Avrupa maçlarında attıkları gollerin listelendiği tabloda Bayern Münih’in yıldızı Lewandowski ve Borussia Dortmund’un genç forveti Haaland, 40’ar golle zirveye çıkarken, Juventuslu Cristiano Ronaldo ve PSG’li Mbappe 32’şer gol attı. Interli Lukaku ve Rus ekibi Krylya Sovyetov’dan Sergeev 30’ar kez ağları sarsarken, Barcelona’nın süper starı Messi 29, İngiltere Championship ekibi Brentford’dan Ivan Toney 28 gol kaydetti. Ozan, 27 golle Tottenham’dan Harry Kane’le birlikte bu isimleri izledi. Kariyerinde daha önce Altınordu’da 3’üncü Lig ve 2’nci Lig, Manisaspor ve Altay’da ise 2’nci Lig’de şampiyonluklar yaşayan Ozan, Süper Lig’de hiç forma giyemedi.

(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!