Reklam Alanı
Reklam Alanı

Boks Federasyonu Olağan Genel Kurulu, mahkeme koridorlarına taşındı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Eyüp Gözgeç ve Selçuk Aydın’ın duruşması 9 Kasım’da görülecek

Ercan ATA / ANKARA,(DHA) – Türkiye Boks Federasyonu’nun Olağan Genel Kurulu mahkemeye taşındı.
Bu sabah gerçekleşmesi gereken Türkiye Boks Federasyonu genel kurulu, başkanlık için aday olan ama yeterli imza toplayamayan Selçuk Aydın’ın ihtiyati tedbir başvurusu nedeniyle yapılamadı. Selçuk Aydın mahkemeye başvurarak ihtiyati tedbir kararı aldırırken, salona gelen icra memurları, genel kurulun yapılacağı salonun kapısını mühürleyip tebligatı bildirdi. Gün boyu salona kimse sokulmazken, Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ve Yönetimi, Ankara 11. Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvurarak tedbirin kaldırılması talebinde bulundu. Aynı mahkeme bu talebi reddetti ve tarafları sözlü duruşmaya davet etti.
Ankara 11. Asliye Hukuk Mahkemesi ihtiyati tedbire ilişkin olarak verilen itiraz dilekçesini inceleyerek şu kararı aldı:  “Mahkememizce verilen 02/11/2021 tarihindeki İhtiyati tedbire karşı itirazın HMK394/4 maddesi uyarınca, tarafların davet edilerek dinlenmeleri için duruşma günü verilmesine, İtiraz dilekçesinin karşı tarafa tebliğine, İtiraza ilişkin incelemeye ilişkin duruşma gün ve saatinin taraflara tebliğine, işin aciliyeti de düşünüldüğünde duruşmanın 09/11/2021 günü saat 14:30’a bırakılmasına tensiben karar verildi.”

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!