Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bolu’da hastanede iftar sonrası aşı yoğunluğu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Murat KÜÇÜK/BOLU, (DHA)- BOLU’da, koronavirüs aşısı olmak için iftar sonrasını tercih eden vatandaşlar, hastanede yoğunluk oluşturdu.
Bolu’da koronavirüse karşı aşılama süreci devam ediyor. Vatandaşlar, tercihlerine göre Biontech ya da Sinovac aşılarını oluyor. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın ‘Aşı orucu bozmaz’ fetvasına rağmen çok sayıda vatandaş, iftardan sonra aşı olmayı tercih etti. İftardan sonra aşının yapıldığı İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne gelen vatandaşlar yoğunluk oluştururdu. Çok sayıda kişi sırası gelince aşılarını oldu.
Aşı olanlardan Necdet Gökçe, “Ramazan dolayısıyla olağan böyle bir durum. Biz de bekledik. Oruç tuttuğum için bekledim. Diyanet’e inanmadım, kendi inancıma göre aşımı iftardan sonra oldum.” dedi.
Kenan Karadağ ise, “Kalabalık var. Biontech aşısı oldum. Şimdi sağlığım iyi herhangi bir sorun yaşamadım. Ramazan nedeniyle iftardan sonra geldik.” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI
 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!