Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bolu’daki kutlamalarda komandoların geçişi alkışlandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Murat KÜÇÜK/ BOLU,(DHA)- BOLU’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98’inci yıl dönümü coşkuyla kutlandı. Bolu 2’nci Komando Tugay Komutanlığı’nın sis bombaları eşliğindeki geçişi sırasında mavi bereliler, söylediği marşlarla halktan büyük ilgi gördü.
Bolu’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kent meydanında yapıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Vali Vekili İlhan Turgut, Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Garnizon Komutan Vekili Piyade Komando Albay Merdin Kışkan, tören birlikleri ile halkın bayramını kutladı. Öğrencilerin okuduğu şiirler sonrası Gençlik Merkezi folklor ekibinin gösterisi ilgiyle izlendi. Daha sonra tören geçişi yapıldı.
Törende Bolu 2’nci Komando Tugay Komutanlığı’na bağlı komandoların geçişi ilgi gördü. Sis bombaları eşliğinde yürüyen mavi bereliler, törene katılanlar tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Komandoların marşlarla yürüyüşü sırasında halk da ellerinde Türk bayraklarıyla askerlere sevgi gösterilerinde bulundu. 

FOTOĞRAFLI 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!