Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bucaspor 1928’de Başkan Aktaş vetoya tepkili

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İZMİR, (DHA) – MİSLİ.com 3’üncü Lig 1’inci Grup’taki İzmir temsilcisi Bucaspor 1928, kulübün kullanımındaki Cemil Şeboy Tesisleri’nde Park 1928 adı verilen Buca Çarşı’yı açmak için heyecanlı bir bekleyiş içine girerken, belediye meclisinden veto yedi. Hem kulübe gelir getirmesi hem de ilçeye katkı sağlaması planan projenin belediye meclisinden geçememesinin üzüntüsünü yaşayan Bucaspor 1928 Başkanı Cihan Aktaş, konunun takipçisi olacaklarını belirtti.
Aktaş, konuyla ilgili, “Hem Buca’ya hem de Buca’nın 93 yıllık çınarına katkı sağlayacak bu projenin belediye meclisinden geçememesine anlam veremedik. Demek ki gerçekten Buca’nın ve bu semtin takımının kimilerinin nazarında değeri hiç yokmuş. Biz haberi ilk duyduğumuzda karara inanamadık. Çünkü olumsuz olan hiçbir durum yok. Bucaspor bu zamana kadar kendi ayakları üzerinde durmayı çok iyi bildi. Şimdi yalnız olduğumuzu bir kez daha gösteren bu karar karşısında eskisinden daha güçlü bir şekilde ayaklarımız yere sağlam basacak. Şunu anladık ki Bucaspor’un Bucaspor’dan başka dostu yok” açıklamasını yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!