Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bulgaristan seçimleri için Antalya’da da seçmenler oy kullandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA) – BULGARİSTAN’da yapılan cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimleri için Antalya’daki çifte vatandaşlar sandık başına gitti.
Bulgaristan’da yapılan seçimler sonucunda hükümet kurulamayınca 14 Kasım’da tekrar seçim kararı alındı. Cumhurbaşkanlığı ve parlamento üyelerini seçmek için bugün sandık başına giden Bulgaristan halkının yanı sıra, Türkiye’de yaşayan çifte vatandaşların da oy kullanması için bazı şehirlerde sandık kuruldu. Seçimde, çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi’nin adayı Mustafa Karadayı’nın da yarışıyor olması nedeniyle Türkiye’de katılım yüksek oluyor.
Antalya’da Muratpaşa ilçesindeki Güvenlik Ortaokulu’nda kurulan sandığa, daha önce elektronik başvuruda bulunan 100’e yakın kişi oy kullanmak için geldi. Elektronik başvuruda bulunmayan çifte vatandaşlar ise pasaport ve kimliklerini ibraz ederek oy kullanmak için kayıt yaptırıp oy kullandı. Sabah saatlerinden itibaren okula gelen çifte vatandaşlar, oy kullanmak için sandık başına gitti. Seçime katılımın yoğun olduğu görülürken, vatandaşların saat 20.00’ye kadar oy kullanabileceği öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!