Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bursa beyaza büründü

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Semih ŞAHİN/BURSA,(DHA) – BURSA’da dün itibariyle başlayan kar yağışı, etkisini artırarak sürüyor. Bugün ve yarın da devam etmesi ön görülen kar yağışları nedeniyle beyaza bürünen kent merkezi, dronla havadan görüntülendi. 
Bursa’da uzun süredir beklenen kar yağışı, dün itibariyle başladı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı, bugün itibariyle şehir merkezinde de kendini hissettirdi. Aralıksız devam eden kar yağışı sebebiyle kent merkezi beyaza büründü. Beyaz örtüyle kaplanan kentte, belediye ekiplerince yollarda tuzlama çalışmaları devam ederken, emniyet görevlileri de kar yağışını fırsat bilerek dışarı çıkan vatandaşları uyarıp, evlerinden çıkmamaları gerektiğini belirtti.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre Bursa’da hava sıcaklığı 0 derece olarak ölçülürken, kent merkezindeki kar kalınlığı ise yer yer 11 santimetreye çıktı. Hava tahmin raporlarına göre, dün başlayan kar yağışının 3 gün boyunca etkili olması beklenirken, 19 Ocak Salı gününden itibaren kar yağışlarının yerini yağmura bırakması ön görülüyor. Öte yandan kent merkezindeki kar yağışı, dron ile havadan görüntülenirken, ortaya renkli görüntüler çıktı.

(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!